Web Analytics Made Easy - Statcounter

رستگار احمدی مدیر توزیع برق شهرستان مهاباد در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: قبل از انقلاب ۵ هزار و ۲۰۰ مشترک شهری و ۱ هزار و ۵۶۲ مشترک روستایی وجود داشت که بعد از انقلاب این تعداد به ۶۶ هزار و ۳۹۷ مشترک شهری و ۲۲ هزار و ۷۳۰ مشترک روستایی رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد انشعابات برق در مهاباد با افزایش ۱۳ برابری از ۶ هزار و ۷۶۲ عدد در سال ۵۷ به ۸۹ هزار و ۱۲۴ مشترک در سال ۹۷ رسیده ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی به ۷ روستا برق رسانی شده بوده، ولی هم اکنون به ۱۹۹ روستا برق رسانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در آمار دیگری بعد از انقلاب اسلامی تعداد ۸۹ هزار و ۱۲۴ انشعاب برق  بین اهالی شهرستان مهاباد توزیع شده در حالیکه قبل از انقلاب اسلامی این رقم ۶ هزار و ۷۶۲ انشعاب بود ، همچنین طول شبکه فشار ضعیف قبل از انقلاب ۸۸ کیلومتر بود در حالیکه هم اکنون به ۷۱۹ کیلومتر رسیده است.

احمدی آمار مقایسه‌ای را در بخش پست زمینی و پست هوایی این چنین بیان کرد: پست زمینی احداث شده قبل از انقلاب ۱۹ دستگاه بود و لی هم اکنون ۹۶ دستگاه است، پست هوایی هم ۲۰ دستگاه بود که اکنون به یک هزار و ۳۸۳ دستگاه رسیده است یعنی حدود ۶۵ برابر افزایش پیدا کرده است.

مدیر توزیع برق شهرستان مهاباد ادامه داد: چراغ‌ های معابر نصب شده قبل از انقلاب ۲ هزار و ۹۳۱ دستگاه بوده و در حال حاضر این تعداد به ۲۴ هزار و ۳۷۴ دستگاه افزایش پیدا کرده است.

انتهای پیام / س خ

افزایش خدمات برق رسانی شهرستان مهاباد بعد از انقلاب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: از ابتدای شروع این طرح در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

او تصریح کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستا‌های دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که باتوجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰ هزار مشترک جدید در مناطق شهری و روستایی ایلام
  • کودک ۲ ساله سردشتی غرق شد اما نجات یافت!