Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: تکمیل طرح فاضلاب مهاباد به حدود ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و تاکنون حدود ۹۶ درصد از جمعیت شهر تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار گرفته است. - اخبار استانها -

جلال محمودزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به اینکه به منظور تامین آب شرب شهر مهاباد در حال حاضر حدود 300 لیتر در ثانیه از تصفیه‌خانه آب قدیم و حدود 450 لیتر در ثانیه از تصفیه‌خانه جدید باکیفیت مطلوب تامین می‌شود افزود: در این راستا از منابع زیرزمینی مثل چاه‌ها در ساعاتی از شبانه‌روز، 100 لیتر در ثانیه برداشت شده و این در حالی است که در مجموع بین 800 تا 850 لیتر در ثانیه تکاپوی تامین آب شهر مهاباد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فاز دوم تصفیه‌خانه جدید مهاباد با توجه به مشکلات و نواقصاتی با ظرفیت کامل در مدار نیست اظهار داشت: با رفع این نواقص پس از تامین اعتبار مورد نیاز با ظرفیت کامل در مدار قرار گرفته خواهد شد اما هم اکنون کمبود آب وجود ندارد.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طرح آب‌رسانی به 141 روستاهای مهاباد با جمعیت پایان دوره 50 هزار نفر از محل سد مهاباد و تصفیه‌خانه آب قدیم شهر مهاباد در قالب دو زون طراحی شده است گفت: این طرح دارای 567 کیلومتر خط انتقال، 28 ایستگاه پمپاژ، 75 باب مخزن، حفر و تجهیز یک حلقه چاه و 28 مورد نیرورسانی است.

وی تصریح کرد: در زون اول 57 روستا و یک شهر و در زون دوم 83 روستا در محور مهاباد-بوکان-میاندوآب منظور شده است و تا پایان سال گذشته مبلغ 163 میلیارد ریال به این طرح تعلق گرفته و برای تکمیل به سه هزار میلیارد ریال نیاز دارد.

محمودزاده اظهار داشت: با ابلاغ و تخصیص اعتبارات متمرکز آب‌رسانی روستایی در سال جاری و با اختصاص سهم مناسبی از اعتبارات، عملیات اجرایی تعدادی از روستاهای این مجتمع تا پایان سال به پایان رسیده و روستاها از آب آشامیدنی برخوردار می‌شوند.

مشکل تصفیه خانه‌های آب و فاضلاب استان لرستان برطرف شودنماینده مردم اسدآباد در مجلس: 28 روستای اسدآباد تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب نیستند

وی گفت: همچنین عملیات اجرایی طرح فاضلاب مهاباد در شهریور سال 74 و عملیات اجرایی احداث تصفیه‌خانه فاضلاب از سال 81 آغاز و در سال 87 به بهره برداری رسیده است.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تکمیل این طرح به حدود 400 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و تاکنون حدود 96 درصد از جمعیت شهر تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار گرفته و پایان پروژه مذکور در قالب تکمیل و پایان 17 طرح تاسیسات فاضلاب شهری و طرح احیای دریاچه ارومیه در سال جاری تامین اعتبار خواهد شد که با تخصیص مناسب، حجم قابل توجهی اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/7548/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لیتر در ثانیه میلیارد ریال شهر مهاباد تصفیه خانه تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران